Burçlar aşkta ne arar… Sevgi yoksa Para?

Koç aşkta ne arar?
Bir Koç, her şeye sahip olduğunu düşünen birini arıyor. Partneri her konuda söz sahibi olmasına izin vermeli ama her isteğine koşulsuz itaat etmemelidir.
Sahibi, dikte eden veya olumsuz bir tutum içinde olan insanlardan hoşlanmaz. Onu yakalamak istiyorsanız, doğal olarak yapın ve biraz risk almaya hazır olun. Koç burcu zaman zaman sinirlerinizi bozabilir ama hayata olan sevgileri ve tutkuları kalbinizi fethedecektir.

Boğa aşkta ne arar?
Boğa, güvenebilecekleri biriyle uzun vadeli bir ilişki ister. Onun için dış görünüş de önemlidir ama mizah duygusu ve iyimser tavırlar daha önemlidir. Sevgilisinin gözleri sadece onu görmek ister. Ön planda olmayı seven ve onunla övünen insanlardan nefret eder. Bir Boğa, yumuşak başlı ve ayakları yere basan benzersiz bir kişilik arıyor.

İkizler aşkta ne arar?
Hem eğlenceli bir sevgili hem de yakın bir arkadaş istiyor. İyi bir dinleyici ve akıllı bir aşık olmalısınız. Entelektüeller kulübüne üye olmanıza gerek yok ama en azından mantıklı bir tartışmayı sonuna kadar taşımalısınız.
İkizler her duruma uyum sağlayan, program son anda değiştiğinde sinirlenmeyen, kendini olduğu gibi kabul eden birini arıyor. Dışa dönük ve ilk adımı atmaktan çekinmeyen insanları sever. Toplantıya geç kalırsa, bunu gurur meselesi haline getirme. Her zaman geç kalıyor, programınızı buna göre planlayın.

Kanser aşkta ne arar?
Ayakları yerde rahat edecek birini arıyor. Yengeç romantizmi sever ama onun için ilişkinin kalıcı olması gerekir. Bir gün evlenip çocuk sahibi olmak istiyor. Onu gerçekten sevecek ve onu asla terk etmeyecek birinin özlemiyle yaşıyor. Tüm boş zamanlarını onunla geçirmeni seviyor.
Kanser çok özel bir denklem arıyor. O bir ruh eşi arıyor ve sizin doğru kişi olup olmadığınızı hemen anlıyor. Kalbi seni seçtiyse, geri dönüş yok.

Aslan aşkta ne arar?
Leo, arkadaşlarına hava atacak birini arıyor. Beğenilmekten ve beğenilmekten hoşlanır. Kendisine aşık olan ve onu mutlu etmek için özel çaba sarf eden bir sevgili ister.
Ne kadar güzel olduğunun söylenmesini, gücü ve çekiciliğinin iltifat edilmesini bekliyor. Sadakat ve şükran arar. Aslan eğlenmeyi çok sever, öyleyse aradığı şey; Espri anlayışı var, iyimser ve hayattan zevk alacak.

Bir kız aşkta ne arar?
İstedikleri şeye ihtiyaç duyulmalıdır. Kız, yardımını ve önerilerini takdir edecek ve kabul edecek birini arıyor. İnsanları mutlu ederek mutlu eder. Sadık, dürüst ve iş gibi olmanızı bekler. Mükemmel değilseniz ama Başak sizde potansiyel görüyorsa, o zaman aşka adaysınız demektir. Eğer masum bir çocuk gibi zayıfsanız Başak hemen işin içine girecektir. Hayatınızı yoluna koymanıza ve hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Terazi aşkta ne arar?
Romantik, çekici, cesur ve ilişkiyi asla sıkıcı hale getirmeyecek birini istiyor. Kendisini sık sık aramasını, yanında olmasını ve arkadaşları tarafından beğenilmesini bekler. Arkadaşlarla çok fazla zaman geçirmekten veya geç saatlere kadar dışarıda kalmaktan Terazi’yi suçlamamak en iyisidir. Neşeli ve havalı insanlardan hoşlanır. Seninle kavga etmek istemiyor ama istese bile öpüp barışacaktır.

Akrep aşkta ne arar?
Akrepler derin ve samimi bir bağlantı arıyor. Ruh eşi kavramına inanıyor ve aşkta tutkulu. Duygularının ve güvensizliklerinin derinliğini anlayabilecek birini istiyor. Ayrıca bu kişi zaman zaman yalnız kalması gerektiğini anlamalıdır. O mükemmel bir tefecidir. İlgi odağı olmayı seven, büyük konuşan ve kendini öven insanlardan hoşlanmaz. Kendisi kadar şefkatli, sadık ve kendini ilişkiye adamış bir sevgili istiyor.

Yay aşkta ne arar?
Yanındayken kendisi gibi davranan bir yol arkadaşı arar. Doğruyu söylemekten korkmayan dürüst birini istiyor. Samimi bir kadın veya kendine güvenen bir erkek arıyorum.
Onunla spor salonuna gelen, takımı için tezahürat yapan ve eşit olmadıklarında ona nerede olduğunu sormayan birini istiyor. Yay burcuna özgürlük verirsen ona ihtiyacın kalmaz, ona mutluluğun ona bağlı değilmiş gibi davranırsan seni daha çok ister.

Oğlak aşkta ne arar?
Sadık, güvenilir ve toplum içinde onu yarı yolda bırakmayacak bir sevgili arıyor. Arkadaşları arasında sevilen ve sayılan biri olmalıdır. Tutkulu ve ileri planları olan insanları sever. Üniversite bursu almak istiyorsanız veya gelecekte hukuk okumayı düşünüyorsanız Oğlak sizinle konuşmak için zaman ayırabilir.
Gösterişli, “ben her şeyi bilirim” tarzı konuşmalar onu etkilemez. Oğlak uyumlu, yaşına göre olgun, ayakları yere basan ve ileriye dönüktür. Arabanız boş paket servis kaplarıyla doluysa, iyice temizlemeden bırakmayı düşünmeyin bile. Tasarımcı kıyafetlerinin kirlenmesini kabul etmeyecektir.

Kova aşkta ne arar?
Onu koşulsuz sevecek ve kendisi olmasına izin verecek yakın bir arkadaş arıyor. Kova için en uygun seçim, kendisi gibi dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirmek isteyen bir ruh eşidir. Kendini sınırlamayan, benzersiz olan, farklı olmaktan korkmayan, kalabalığın içinde sadece yerini almayan, varlığını hisseden birini arıyor.

Bir balık aşkta ne arar?
Güçlü bir mistik bağ kuracağı bir ruh eşi arıyor. Son derece romantik, duyarlı ve tüm boş zamanlarını onunla geçiren birini istiyor. Duyguları, hayalleri ve birlikte bir geleceği konuşmaktan korkmayan bir sevgili olmalı. Fal kartları, çay yaprağı falı ve astroloji gibi şeyleri sever. Sihire ve mutlu sonlara inanır. Seni asla unutmayacak bir romantizm yarat.